Over ons

Ken je het motto ‘més que un club’ van FC Barcelona? Het betekent dat Barcelona een gewone voetbalclub overstijgt, maar eerder een community vormt. Wel, Dak Design biedt je ‘més que un tejado’, meer dan gewoon een dak.

“Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships.”
– Michael Jordan

Van Hoof Jürgen - Dak Design

Het ontstaan van Dak Design

Jürgen Van Hoof is het gezicht van Dak Design. Als 16-jarige was het dak van zijn ouderlijk huis al een van zijn favoriete plaatsen om te ravotten en de omgeving te aanschouwen. Dat die fascinatie zich ook op professioneel vlak zou doorzetten, kon niemand toen vermoeden.

Eerst specialiseerde Jürgen zich in het renoveren en aanleggen van platte daken. Zijn ambitie en vakkennis werd meteen opgemerkt, want al snel werd hij projectleider bij de toenmalige werkgever. Het bleek een tussenstap naar het hogere doel: zijn eigen bedrijf, Dak Design.

Tegenwoordig staat Dak Design bekend als dé expert in platte daken, met centrale waarden als betrouwbaarheid, topkwaliteit en een duurzame langetermijnvisie. Bovendien streven we steeds naar een dak dat gezien mag worden. We verliezen het esthetische aspect nooit uit het oog.

Meer dan 26 jaar ervaring

Inmiddels heeft zaakvoerder Jürgen Van Hoof meer dan 26 jaar ervaring, is hij gecertificeerd Triflex-plaatser en gecertificeerd energiebewust aannemer. Daarnaast is hij ook preventieadviseur niveau 3. Kort samengevat: alle kennis is aanwezig om jouw dakwerken in Nazareth, Deinze of elders in (Oost-)Vlaanderen tot een goed einde te brengen. 

“Great things in business are never done by one person. They’re done by a team of people”, klonk het ooit bij Steve Jobs, de voormalige topman van Apple. Dat geldt ook voor Dak Design, waar de zaakvoerder er uiteraard niet alleen voor staat.

Jürgen wordt omringd door een hecht team van ervaren experts. Zij delen allen dezelfde missie: betrouwbaar vakwerk afleveren en het niveau van platte daken naar ongekende hoogtes stuwen. Of zoals ze bij FC Barcelona zouden zeggen: méér dan een dak.

Kennismaken met Jurgen?

Dakdesign
Diploma
Meer dan 26 jaar ervaring
Gecertificeerd Triflex-plaatser
Preventieadviseur niv. 3
Gecertificeerd Energiebewust aannemer

Zin in een samenwerking?

Dak Design is er voor iedereen.

Zoek je een erkende, betrouwbare, gepassioneerde vakman?
Dan is Dak Design jouw partner in sealing your dream! Wij bieden een complete service voor elk plat dak.

Word jij onze nieuwe DAK DESIGN ambassadeur?

dakdesign-residentie-moor
dakdesign-8
dakdesign-1
dakdesign-5
dakdesign-2
dakdesign-3
dakdesign-4
dakdesign-7
dakdesign-6
dakdesign-residentie-moor-4
dakdesign-8
dakdesign-3
dakdesign-2
dakdesign-4
dakdesign-1
dakdesign-5
dakdesign-7
dakdesign-6
previous arrow
next arrow