Diensten

Voor de plaatsing en renovatie van platte daken zit je goed bij Dak Design. Wij handelen volgens de regels van de kunst, gewapend met een fikse portie vakmanschap. Bovendien hechten we veel belang aan een grondige analyse van je dak én jouw specifiek verhaal.

Heb je namelijk specifieke eisen of niet-alledaagse wensen? Wij omarmen iedere uitdaging. Als architect kan je blindelings vertrouwen op Dak Design als aannemer, maar ook bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor een plat dak van topkwaliteit.

“The greater the obstacle, the more glory in overcoming it.”
– Molière

Dakdichting

Dakdichting

EPDM-dakrubber, bitumen-roofing of een vloeibare dichting? Na een grondige analyse van je dak zorgen wij voor deskundig advies en een vlekkeloze uitvoering.

Lochristi

Groendaken

Een streepje natuur op je dak? Wij maken het mogelijk. Van een kleinschalig project met mossen en kruiden tot een heuse daktuin met diverse bomen.

Oudenaarde

Lichtoplossingen

Natuurlijk licht is gezond en dus stellen we met Dak Design alles in het werk om op een efficiënte manier voldoende licht binnen te laten in je woning.

Lochristi

Dakterras

Extra buitenruimte waar je bovendien altijd van de zon kan genieten? Met een eigen dakterras gaat een nieuwe wereld voor je open.

dakdesign-residentie-moor
dakdesign-8
dakdesign-1
dakdesign-5
dakdesign-2
dakdesign-3
dakdesign-4
dakdesign-7
dakdesign-6
dakdesign-residentie-moor-4
dakdesign-8
dakdesign-3
dakdesign-2
dakdesign-4
dakdesign-1
dakdesign-5
dakdesign-7
dakdesign-6
previous arrow
next arrow