Dakterrassen

Een terras waarop je altijd zon hebt, van ’s ochtends tot ’s avonds? Jawel, met een dakterras wordt deze droom werkelijkheid.
Reken op Dak Design voor de feilloze plaatsing van je dakterras.

Lochristi

Voordelen van een dakterras

Is je tuin relatief beperkt en wil je graag extra ruimte buiten? Wens je van ’s ochtends tot ’s avonds van het zonlicht te genieten? Of wil je gewoon een hippe en mooie invulling van je dak? In elk geval is een dakterras de ideale oplossing. Een mooie buitenruimte met bijhorend uitzicht, wie wil dat nu niet? Bovendien kan je ook deels kiezen voor een dakterras, gecombineerd met een groenterras. Zo geniet je van het beste van beide werelden.

De voordelen van een dakterras zijn duidelijk, maar er komen ook enkele praktische zaken bij kijken. Zo is een stedenbouwkundige vergunning steeds vereist en kan je je hier best vooraf over informeren. En uiteraard is ook de draagkracht van je dakconstructie cruciaal. Net als bij een intensief groendak is er sprake van een aanzienlijk gewicht, waarop je dak voorzien moet zijn. Bij Dak Design is je project alvast in goede handen.

Zin in een samenwerking?

Dak Design is er voor iedereen.

Zoek je een erkende, betrouwbare, gepassioneerde vakman?
Dan is Dak Design jouw partner in sealing your dream! Wij bieden een complete service voor elk plat dak.

Word jij onze nieuwe DAK DESIGN ambassadeur?