Lichtoplossingen

Natuurlijk licht in huis is gezond. Dat zeggen niet wij, maar diverse gezondheidsexperts. En dus stellen wij alles in het werk om onze lichtoplossingen af te stemmen op jouw dakproject.

Lochristi

Van dakvensters tot lichtstraten

Zonlicht zorgt voor de opname van vitamine D en die stof zorgt ervoor dat we minder snel vermoeid raken en ook minder neerslachtig zijn. Bovendien versterkt het ons immuunsysteem, wat goed is om ziektes tegen te gaan. Voldoende redenen dus om aan de slag te gaan met professionele lichtoplossingen voor je dak.

Ook met platte daken is het perfect mogelijk om voldoende daglicht in je woning te gidsen. Sowieso komen wij eerst ter plaatse om de oriëntatie van je woning in kaart te brengen, zodat we perfect kunnen inspelen op het aanwezige licht. Vervolgens adviseren we de plaatsing van dakvensters, lichtstraten, lichtkoepels of een andere lichtoplossing op jouw maat.

Van advies tot plaatsing: wie een beroep doet op de diensten van Dak Design mag erop rekenen dat hij straks over een woning beschikt die baadt in het natuurlijk licht.

Zin in een samenwerking?

Dak Design is er voor iedereen.

Zoek je een erkende, betrouwbare, gepassioneerde vakman?
Dan is Dak Design jouw partner in sealing your dream! Wij bieden een complete service voor elk plat dak.

Word jij onze nieuwe DAK DESIGN ambassadeur?